1. afdeling

Her finder du information vedrørende 1. afdeling.

  • Dato: 07.11.2021
  • Sted: Slagslunde skov
  • Arrangør: CK Viking
  • Løbsstart: 10:00

Rutebeskrivelse m.m:
Adresse på start sted er tæt ved Skovvej 6, 3550 Slangerup (WGS84 decimal lat, long 55.818241, 12.22876). Bemærk at huset intet har med cuppen at gøre – adressen er kun for at du kan taste noget ind i GPS’en. Der vil være noget parkering ved Buresø, for enden af Skovvej. Kom i så god tid at du har tid til at finde alternativ parkering. Der er lidt småt med pladserne. Samkørsel kan anbefales ikke bare af hensyn til miljøet.

Er du en af dem der skal afhente chip er det specielt vigtigt at du kommer i god tid så vi i ro og orden af få fundet din chip og få den afleveret. Vi har før forud for første afdeling skullet udlevere omkring 100chip og vi ved derfor at det tager tid. Kom i god tid!

Start sløjfen er 2.96km lang, hvoraf de små 2km er den store grusvej gennem skoven. Når vi går til venstre ind i skoven vil der kunne blive lidt trafik. Det er derfor vigtigt at I ved starten placerer Jer nogenlunde, hvor I forventer styrkemæssigt at høre til. Vis hensyn og hold pladserne i starten – der bliver rigelig tid at overhale på senere.