Tilmelding og priser

Tilmelding åbner den 12. september 2022. Du tilmelder dig på RunRaces – Vega Vintercup 2022-2023 (bbtiming.com).

Det kommer til at koste 650kr for tilmelding til alle 6. afdelinger – derudover er det et gebyr til Runraces på 35kr så den samlede pris bliver derfor 685kr.

Vi kører med den røde Runraces ejerchip (samme som vi har brugt siden sæson 2016/17) mangler du chip kan de købes: RunRaces – RunRaces Ejerchip (bbtiming.com)

Husk at tilrette klubnavn så det kommer til at stå som du ønsker det.

Vil du ud at køre på dagsbasis… så er VegaDagchip en mulighed.

VegaDagChip – til leje hvis man gerne vil prøve en enkelt afdeling:
Vega Cykler, Møllestræde 6, 3400 Hillerød har en pulje på i alt 60 stk. VegaDagchip. En VegaDagchip kan lejes for 125kr. Chippen kan kun bruges en gang og kan herefter smides væk. En VegaDagchip er anonym og vil fremgå af resultatlisten hos Runraces/Topptid som Vega plus det nummer, der er skrevet på chip nummerpladen. Det er derfor vigtigt, at du husker, hvilket nummer du har kørt med for at kunne se dit resultat. VegaDagChip afhentes i butikken Vega Cykler. Chippene er efter først til mølle princippet – der er kun de 60 stk. til fordeling udover de 6 afdelinger.
En lille pulje af kvaje-chips er til rådighed for deltagere, der på dagen har glemt deres egen chip. Puljen er lille – så husk Jeres chip. Det fungerer efter først til mølle princip – løber vi tør for kvajechips, kører du uden og din deltagelse vil ikke blive registreret.
For at låne en kvajechip skal der lægges depositum på 200 kr så vi er sikre på at få chippen hjem igen (bilnøgler, dankort, etc. godtages undtagelsesvis, men det skal være noget vi er sikre på, at du vil have tilbage..:)