Løbsberetning – 5. afdeling

5. afdeling hos Team Hareskov Cykler bød på fine forhold i Lille Hareskoven – det matchede fint sidste års i let frost som jeg stadig husker med glæde. Det var rigtig godt i dag. Ja det var tydeligt at det havde været vådt længe – der var stadig vandpytter og lidt mudder at finde. Dejlig lang rute med en fin blanding af single track og skovgrusveje og en god startsløjfe, hvor man kom fint ind på sporet. Jeg havde forventet at single track områderne ville have blevet lidt tricky at deles om når først de hurtigste begyndte at lappe med en omgang – det fungerede fint. De hurtigste har selvfølgelig også en del mere overskud og var alle gode til at advare i god tid.

Sådan et eftermiddagsløb føles helt forkert – i hvert fald når man som jeg altid cykler om morgenen eller om aftenen i mørke. Det gav så mulighed for at få lidt praktiske ting fra hånden fra morgenen af – cyklen vidste jeg jo var ok – den kunne da køre sidst:-)

Tak til Team Hareskov Cykler for et godt arrangement, god rute og forplejning. Også Team Hareskov Cykler skylder vi en ekstra tak – de har nemlig også været i gang af to omgange.

Så har vi afslutningen i Frederiksværk tilbage… heldigvis ved vi at Arresødal skoven er helt flad og uden bakker – præcis som Lille Hareskoven var i dag… nej der var bestemt også stigninger af finde på ruten i dag:-)

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *