Tilmelding og priser

Tilmeldingen er nu åben her: https://topptid.no/myreg/info/2275

Det koster 600kr for tilmelding til alle 6. afdelinger – derudover er det et gebyr til Runraces på 35kr så den samlede pris bliver derfor 635kr.

Vil du ud at køre på dagsbasis… så er VegaDagchip en mulighed.

VegaDagChip – til leje hvis man gerne vil prøve en enkelt afdeling:
Vega Cykler, Møllestræde 6, 3400 Hillerød har en pulje på i alt 60 stk. VegaDagchip. En VegaDagchip kan lejes for 125kr. Chippen kan kun bruges en gang og kan herefter smides væk. En VegaDagchip er anonym og vil fremgå af resultatlisten hos Runraces/Topptid som Vega plus det nummer, der er skrevet på chip nummerpladen. Det er derfor vigtigt, at du husker, hvilket nummer du har kørt med for at kunne se dit resultat. VegaDagChip afhentes i butikken Vega Cykler. Chippene er efter først til mølle princippet – der er kun de 60 stk. til fordeling udover de 6 afdelinger.
En lille pulje af kvaje-chips er til rådighed for deltagere, der på dagen har glemt deres egen chip. Puljen er lille – så husk Jeres chip. Det fungerer efter først til mølle princip – løber vi tør for kvajechips, kører du uden og din deltagelse vil ikke blive registreret.
For at låne en kvajechip skal der lægges depositum på 200 kr så vi er sikre på at få chippen hjem igen (bilnøgler, dankort, etc. godtages undtagelsesvis, men det skal være noget vi er sikre på, at du vil have tilbage..:)

8 kommentarer til Tilmelding og priser

 1. Gorm Sørensen skriver:

  Hej,
  Er det korrekt at man stadigvæk ikke kan tilmelde sig? eller har i gemt linket til online tilmeldingen.

  Mvh. Gorm

 2. Tom Mortensen skriver:

  Hej Gorm,
  Direkte link er: https://topptid.no/myreg/info/2275
  Mvh Tom

 3. lasse skriver:

  hvor køber man sin egen chip

 4. Tom Mortensen skriver:

  Hej Lasse,
  På tilmeldings siden er der et link til køb af chip (står ca. midt på siden). For at gøre det lettere her er linket:
  https://topptid.no/myreg/info/2040

  Mvh Tom

 5. mads skriver:

  Komme der mere prasis adrasse på hvor starten går ?

 6. Tom Mortensen skriver:

  Hej Mads,

  Jo helt sikkert. Når vi kommer tættere på de enkelte afdelinger bliver informationerne opdateret. Det vil typisk ske en til to uger før den enkelte afdeling. Vejret i månederne og ugerne op til kan påvirke skovens tilstand og have betydning for den rute, der kan anvendes og dermed også startsted og stævneplads. Det er årsagen til at opdateringerne komme så relativt kort før de enkelte afdelinger.

  Det kommer til at ske i de geografiske områder vi har indikeret.

  Mvh Tom

 7. Jesper skriver:

  Hej,
  Findes der en startliste, som vi kan få adgang til nu?? Ville jo gerne se, hvor mange gamle kollegaer, der har taget sig sammen….

 8. Tom Mortensen skriver:

  Hej Jesper,
  Du kan i hvert fald se enkelt personer hos Runraces via deltager linket ud for Vega Vintercuppen. link er https://topptid.no/myreg/athlete_list/2275
  Ved 1: at vælge stævne: Samlet tilmelding alle afdelinger, ved 2: søg efter navn og 3: her har du nu en alfabetisk rullemenu efter fornavn.
  Hermed kan du se om der er nogen, der skal prikkes til og mindes om at de skal tilmelde sig mens der stadig er pladser at få.
  Mvh Tom

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>