2. afdeling

Her finder du information vedrørende 2. afdeling.

 • Dato: 26.11.2017
 • Sted: Sandsynligvis Slagslunde Skov
 • Arrangør: CK Viking
 • Løbsstart: 10:00

Rutebeskrivelse m.m:
Adresse på start sted er:
Tæt ved Skovvej 6, 3550 Slangerup. Bemærk at huset intet har med cuppen at gøre – adressen er kun for at du kan taste noget ind i GPS’en. Der vil være noget parkering ved Buresø, for enden af Skovvej. Kom i så god tid at du har tid til at finde alternativ parkering. Der er lidt småt med pladserne. Samkørsel kan anbefales ikke bare af hensyn til miljøet.

Et af parkeringspladserne er ved: WGS84 decimal (lat, lon) 55.818234, 12.233148

Den letteste vej ind til startsted er at køre ind ved Skovvej 13, 3550. Her vil CK Viking også have opstilling.

2 kommentarer til 2. afdeling

 1. Caroline Israelsson skriver:

  Hej
  Går det att efteranmäla till Söndagens Race?

  Hoppas:)

 2. Kjeld Aunstrup skriver:

  Se her – kanske en liten kompliceret, fordi du er svensk og skal hente chippen i butikken lørdag :-(

  VegaDagChip – til leje hvis man gerne vil prøve en enkelt afdeling:
  Vega Cykler, Møllestræde 6, 3400 Hillerød har en pulje på 20 stk. VegaDagchip. En VegaDagchip kan lejes for 125kr + 200kr i depositum, chippen kan kun bruges en gang og skal afleveres igen. En VegaDagchip er anonym og vil fremgå af resultatlisten hos Events4u som EV600 plus det nummer der er skrevet på chippen. Det er derfor vigtigt at du husker, hvilken chip du har kørt med for at kunne se dit resultat. Chip hentes og afleveres i butikken Vega Cykler. Chippene er efter først til mølle princippet – der er kun de 20 stk.
  En lille pulje af leje-chips er til rådighed for deltagere, der på dagen har glemt deres egen chip. Puljen er lille – så husk Jeres chip. Det fungerer efter først til mølle princip – løber vi tør for kvajechips, kører du uden og din deltagelse vil ikke blive registreret.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>