Om Vintercuppen

Vega Cykler Vintercup er en motions cup for MTB cykler med 26”, 27,5″ & 29” hjul. EL-MTB’er og Cykel-Cross cykler er ikke tilladt. Som tidligere år indeholder cuppen 6 afdelinger placeret jævnt hen over vinteren. Cuppen afvikles på rundstrækninger i 6 Nordsjællandske skove. Rundstrækningerne er typisk på ca. 4-8 km. Der køres med fast køretid 70 minutter plus at omgangen køres færdig. Ruterne har en fornuftig sværhedsgrad og kombinere mere teknisk single track med “transport strækninger” på grusstier.

De seneste par vintre har vi set en del kraftige storme samt tilfælde af reel vinter. Frem for alt skal de enkelte afdelinger kunne afvikles forsvarligt. Skønner vi at vejret ikke tillader dette forbeholder vi os ret til at flytte eller aflyse en afdeling. Vi vil dog understrege, at vi hellere flytter end aflyser  og at vi ikke har mulighed for at kompensere deltagerne i tilfælde heraf.

De arrangerende klubber og Vega Cykler ønsker jer alle velkommen. Vi er sikre på det bliver nogle rigtigt gode dage med hyggeligt samvær og fantastisk mountainbiking.

2 kommentarer til Om Vintercuppen

 1. Jesper Flint skriver:

  Hej Jeg sidder lige og læser om tilmelding til VEGA Cuppen . vedr. 26″,27,5″29″ hjul størrelse . Læser jeg det rigtigt at 29″+ hjul ikke er tilladt eller hører 29+ med under 29″
  Mvh. Jesper Flint.

 2. Tom Mortensen skriver:

  Hej Jesper,
  27.5+ og 29+ hører under 27.5″ og 29″ og er MTB cykler med de fordele og ulemper de har.

  Mvh Tom

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>