Sidste nyt vedr sæsonen 2018/2019

Vi har nu fået afholdt planlægnings/opstartsmøde på Vega Cykler Vintercup sæson 2018/2019. Selv om sommeren har været lang og usædvanlig god med hensyn til cykling – så bliver det jo efterår og vinter igen – og så er det tid atter at samles i de Nordsjællandske skove til en hyggelig omgang Vega Cykler Vintercup.

Vi blev enige om følgende datoer – og disse er nu blevet endeligt bekræftet:
25/11-2018 v MISK Skævinge. Sted Gribskov.
16/12-2018 v CK Kronborg
20/01-2019 v Gribskov Cykel Motion
03/02-2019 v Pedal atleterne Fredensborg
24/02-2019 v Hareskov Cykler
10/03-2019 v Frederiksværk Motions Cykelklub.

Som de sidste mange år er cuppen sponseret af Vega Cykler i Hillerød. Cuppen er til i samarbejde mellem CC Hillerød, CK Kronborg, CK Viking, Frederiksværk Motionscykel Klub, Gribskov Cykel Motion, MISK Skævinge, Pedal-Atleterne, Team Hareskov Cykler.

Som tidsplanen ser ud lige nu regner vi med at onlinetilmelding åbner den 27. september kl 12:00 via www.runraces.dk og deres samarbejde med topptid i Norge. Det er samme orange/røde RFID chip som vi har kørt med de sidste 2 sæsonen. Vi har valgt at hæve deltager antallet til 350 i denne sæson for at imødekomme de som ikke kunne få plads sidste år.

Vega Cykler kommer til at ligge inde med en pulje på samlet 60 engangschip til leje på dagsbasis. De kan kun anvendes til én afdeling. De vil først komme til butikken i starten af november.

Formålet med opslaget er at sige – vi er i gang, vi har datoer (de er næsten 100% sikre), og vi skal nok få opdateret hjemmesiden… J Vi ses lige om lidt på sporet!

Klubberne bag cuppen!

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>