Vintercuooen 2017/2018 er slut

Så fik vi afsluttet Vega Cykler Vintercup for denne sæson – godt at vide at vi kører igen til efterår.

Enkelte klasse vindere fik ikke afhentet deres første eller anden præmie – de ligger nu nede hos Vega Cykler – d.v.s. fra på mandag. Husk der er en tidsfrist for indløsningen – Jeg husker det som en gang i maj.

Efter en hyggelig afslutning vil klubberne bag cuppen dvs: CC Hillerød, CK Viking, CK Kronborg, Hareskov Cykler, Gribskov Cykelmotion, Pedal Atleterne, Frederiksværk Motions cykelklub og MISK Skævinge gerne sige tak til Morten Kromberg for udregning af point, tak til Henrik Fomsgaard for hjemmeside, tak til Frederiksværk Motions cykelklub for en fin afslutning med god forplejning, tak til Vega Cykler som sponsor og ikke mindst tak til alle Jer deltagere.

Med ønske om en god tør og varm sommer – vi ses igen til efterår!

Glemte sager:
Ved 6. afdeling: En blå Xray Racing trøje
Fundet i Helsingør ved CK Kronborgs afdeling: Cykelbriller.
Fundet i Tisvilde ved Gribskov Cykel Motions afdeling: Cykelbriller.

Hvis ejermændende til ovenstående vil have delene tilbage så send en mail til TomM@abfkh.dk.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.

4 kommentarer til Vintercuooen 2017/2018 er slut

 1. Brian Klausen skriver:

  Selv tak herfra. Det har været en udsøgt fornøjelse at deltage i min første Vega Vintercup – det er umiddelbart den bedste cup jeg har deltaget i – og det er primært på grund af stemning, og nogle veltilrettelagte løb/ruter.
  Der er andre cups som har haft flere deltagere, større/flere præmier, etc. – men jeg har næppe følt mig bedre tilpas end til jeres løb.
  En stor del af den oplevelse kommer af hvad jeg oplever som en stor stolthed der bliver lagt i cuppen, så alle er endnu mere venlige og imødekommende end man ellers oplever.
  Mange tak!

 2. Morten Vogt Laustsen skriver:

  Finalen i Fr.Sværk er en klassiker. En rigtig fed en af slagsen, ruten er altid top underholdende og maden bagefter er lige i skabet. Desværre havde jeg i år ikke tid at nyde det sidste.
  Tak for nogle fede og velarrangeret løb igen i år og til Vega for at bakke op… God sommer på sporerne…

 3. Tom Mortensen skriver:

  Hvis I ikke har fundet dem så ligger billederne fra afslutningen på Frederiksværk Motionscykel Klubs hjemmeside:http://billeder.frv-mck.dk/#!album-108

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>