Løbsberetning -5. afdeling

5. afdeling blev for mit vedkommende ikke helt den afdeling jeg havde håbet på. Jeg var kommet i god tid og fik kørt en rolig opvarmnings omgang og fik konstateret at der var tale om en meget fin plan B rute. Meget mindre grus end jeg havde frygtet og masser af fint single track. Da vi begyndte på vintercup for mere end – hvad er det? 14-15 år siden?… det er meget længe siden og jeg kan ikke huske præcis hvornår, der havde vi slet ikke plan A og B ruter (d.v.s. ruter til tør og alternativ til våd skov), og restriktioner for brug at skovene var ikke så skrappe som nu, men jeg er sikker på at selv det bedste spor den gang ikke var bedre end Pedal Atleternes plan B. Jeg må sige at jeg har været imponeret at sæsonens plan B ruter – det er langt bedre end frygtet.

Tilbage 10 min før start stod talte lidt med Søren (MISK), Jens (CC Hillerød) og Martin (Hareskov Cykler) ventede på at starten skulle gå. Så gik starten og alle, jeg selv inkl., kom godt afsted på start-sløjfe omgangen – ca halvejs rundt begyndte friløbet at slippe og til sidst slap det fuldstændigt – og så var det kun gå ben tilbage – og således passerede jeg målstregen første og sidste gang i dag til fods trækkende med cyklen… suk. Nu var jeg ellers lige så glad for det fine vejr og en smule frost.

Det der med at vaske cykler… det kan blive for meget og for lidt, men uanset hvor forsigtig man er så ender man med at få blandet olie, fedt og vand i en skidt blanding, hvor friløb kan og vil fryse. Det hjul har ellers kørt problem frit i 4-5 år… så hvorfor ikke også i dag:-) Sådan skulle det altså ikke være.

Tusind tak til Pedal Atleterne for en god rute og et godt arrangement!

Så har vi kun en afdeling tilbage, finalen i Frederiksværk og der er en lille måned til. Vi ses! mvh Tom

Billeder fra:
Peter Frøslev.
Lasse Thomsen
Jens Thomasberg

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.

4 kommentarer til Løbsberetning -5. afdeling

 1. Lasse Thomsen skriver:

  Jeg er i fuld gang med at lægge mine billeder op.
  De sidste albums er sat til at uploade i løbet af natten, så de bør åbnes i morgen formiddag.

 2. Visti skriver:

  Tak for endnu en god og flot dag i skoven. Man ved at det er glat, når man må væk fra sporet og ud i roughen for at kunne komme op og ned af nogle relativt små bakker :-)

 3. Lasse Thomsen skriver:

  Nu er alle billederne lagt op.
  De er lagt sammen med dem fra Tisvilde, så man vil kunne udnytte rabatpakkerne hvis man ønsker fra begge løb.

 4. Brian Klausen skriver:

  Som skrevet i indlægget: 3 ud af 3 gange “godt gået” på en B-rute. Den var over al forventning (selvom de var lidt lave – men den var meget over :) ).
  Start-loopet fungerede også godt, og vejret er svært at klage over :) .

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>