Løbsberetning – 4. afdeling

4. afdeling hos Gribskov Cykel Motion kørt i Tisvilde hegn blev en aldeles vellykket afdeling. En rigtig god rute med brug af stumper af velkendt “gammel” rute fra tidligere år kombineret med fine stumper af nye byggede spor. Der bliver altså lagt en god indsats i de skove af spor byggerne. Jeg hørte kun positive tilkendegivelser omkring ruten. Super greb, ikke for meget mudder, tilpas med rødder, bakker og masser af sving og en enkelt grusvej til lige at få lidt af drikke. Første omgang gav selvfølgelig lidt trafik på sporet… En hurtig start sløjfe og derfra ind på single track… Det kan ikke være anderledes. Efter første omgang blev deltagerne trukket fint ud og så havde man reelt fri kørsel igen.

Alt ialt fremragende inkl. god forplejning efter løbet. Tusind tak til Gribskov Cykel Motion for en vellykket 4. afdeling.

mvh Tom

Billeder:
Fra Lasse Thomsen

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.

7 kommentarer til Løbsberetning – 4. afdeling

 1. Jim Lacey skriver:

  Very nice route and a lot of fun, great job :-)
  I would like to see the photos taken during the race, do they get posted up somewhere?
  Jim

 2. Brian Klausen skriver:

  Tak for super godt løb. Det var alletiders rute I havde fået skrabet sammen der.
  Atter en gang blev mine bekymringer om muligt B-rute gjort til skamme – den var SÅ fin.
  Afviklingen fungerede også godt fra min stol – passende startloop der stille og roligt snævrede ind, og stille og roligt blev mere teknisk, så fra ca. midt i feltet hvor jeg er, var der ikke problemer.

 3. Alexander Lapajne skriver:

  Underbar ny singletrack!! Med berms! Jättebra bana!

 4. Lasse Thomsen skriver:

  Først, på vejende af hele holdet bag ruten tak for de rosende ord.
  Det var lidt en udfordring at få lagt en god rute i år, men det er dejligt når man for ros og bekræfteigles i at det lykkedes.

  Billederne er lagt op her:
  http://lateventfoto.instaproofs.com

 5. Jesper Bech skriver:

  Fine billeder – men 75 kr. pr billede???

 6. Lasse Thomsen skriver:

  Hos de professionelle får du ikke noget under 15-20€ (og så har de stadigt fået penge for at komme til løbet). Jeg har sat min pris efter, at jeg skal have dækket mine udgifter, ikke have et egentligt overskud.
  De 75,- (9.99€) er for den bedst mulige opløsning, som er på 34,5MP her.
  De bedste af dem er ned til 37,- i 8,5MP
  Og for dem som ikke helt er samme kvalitet er det 63,- for højeste opløsning (24MP) og ned til 11,- (for 2MP). Skal man have mere end et par stykker er der også rabat, hvis man klikker på “rabatpakker” nederst – i er velkommen til at slå jer sammen flere om en pakke.
  De kan også deles direkte fra siden på f.eks. facebook og den vej kunne ses så længe albummet er oppe – dette er gratis.

  Synes nu det er helt fair – det er ikke helt billigt. Eks. kigger jeg på nyt objektiv der er bedre til nærbillederne – 17.000,-
  Og der ligger 1-1½ dag arbejde efter i sortering og lidt finpudsning.

 7. Løven skriver:

  Kanon rute og fedt med musikken ????????

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>