Løbsberetning – 3. afdeling

3. afdeling blev så også en plan B rute – men den overraskede som en rigtig god og afvekslende rute. Der var stadig masser af single track, nogle fine stykker med rødder og et par pletter med mudder, et enkelt sted sågar med ildelugtende mudder – Uhm… død skovbund – lækkert! Stykkerne med grus var egentlig slet ikke så tossede – det gav mulighed for lige at få en tår vand og få kørt det værste mudder af dækkene. Ruten bød på en hel del højdemeter fordelt på en del mindre bakker, der alle havde et rigtig godt greb – så hvis ellers manden på cyklen kunne komme op af en bakke i en fart ville det være rigtig fint… men det kan han altså ikke…. ;-) Heldigvis havde man ikke gentaget successen fra tidligere år med en tidtagermåtte smidt på toppen af en bakke for lige at træde i det,… Det var dejligt.

Starten i fælles flok direkte til venstre op af en lille bakke for dermed at være på selve ruten uden start sløjfe synes jeg fungerede fint. Jeg havde i hvert fald fået mig placeret sådan, at jeg kun overhalede meget få og blev overhalet af meget få og efter første rigtige omgang kørte nærmest helt uden trafik. Kiggede mig lige en gang tilbage for at se om jeg havde fået sat Team Hareskovs Martin Bech, det så heldigvis sådan ud – og Vega Cyklers Claus Rising, som jeg vidste lå foran, ja han ser desværre ud til at være uden for rækkevidde i år – det var han sgu nærmest også sidste år.

På første reelle omgang drillede den lave vintersol alle på stykket gennem granskoven med rødderne. Det var helt umuligt at se hvor man bedst placerede sig på sporet for lettest at komme over rødderne. På næste omgang havde skyerne heldigvis lagt en dæmper på solen så det igen var muligt at se hvad man lavede. Skyerne bød endda på lidt juleagtigt hvidt drys – det kan man kun blive glad over.

Alt i alt en forrygende 3. afdeling med god forplejning. Stor tak til CK Kronborg for en super afdeling.

Så ses vi igen til 4. afdeling den 21. januar hos Gribskov Cykel Motion. Der er rigtig længe til – men da vi ikke ses inden da – så Glædelig Jul og Godt Nytår til alle!

Mvh. Tom

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Løbsberetning – 3. afdeling

 1. Brian Klausen skriver:

  Tak for super godt spor/arrangement.
  Jeg må sige at jeg var lidt slukøret da jeg oppe ved p-pladsen fik at vide at det var B-ruten. Men det var sgu’ en ret god B-rute må jeg sige! Det havde I/de fået absolut det mest optimale ud af efter min opfattelse.

  Det her med starten var dog lidt et fejlskud i min bog. Jeg startede ca. midt i feltet, og var på kant med flere som havde svært ved at klikke i, blive i når det blev lidt langsomt igen, osv. Det var helt galt hvor jeg var må jeg sige.
  Det virker udnødvendigt fordi starten bare kunne være trukket 200 meter tilbage af grusvejen – så var alle kommet rimeligt afsted.

  Jeg observerede dog en fordel som jeg har tænkt over før: Lange flade start loops er jo meget normalt, men de tilgodeser jo “tonserne”.
  Dem med lidt mere at have det i ovre i teknikafdelingen (det er her jeg finder mine placeringer ift. andre med min gennemsnitsfart), bliver holdt tilbage når de så efter 1-3 km. rammer det første lidt tekniske, hvor alle “tonserne” pludselig kommer lidt mere til kort, og der skal skiftes en masse placeringer igen = kø og kaos.

  I dag var der fordeling relativt tidligt på grund af bakken – men uden at det var sådan en umulig bakke + der var plads til at overhale. Det synes jeg faktisk virkede ret godt -
  sjovt nok.

 2. Ulrik Engelsen skriver:

  Tak for et rigtig godt løb og et rigtig godt spor. Godt at plan B blev iværksat.

  Dog må jeg modsat beretningen konstatere, at starten bare ikke fungerede. Køen opad Bakken blev bare for stor. Ser man på tiderne fremgår det at man allerede ved en forkert placering i starten allerede var et par minutter bagud. Der var da muligheder for en bedre placering af startlinjen med et større start loop.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>