Hvordan ser det ud når vi kører vintercup?

Det kan man få et par eksempler på her. Ruterne består af en blanding af single track strækninger bundet sammen med stykker af grus-skovveje. Skovvejene giver mulighed for lette overhalinger, lige få et par hurtige mundfulde luft eller lidt vand inden det igen går ind på de mere tekniske single track stier. Ruterne er lagt/lavet med MTB for øje. Generelt holder vi ruterne sikre og noget meget tricky vil ofte have et parallelt kyllingespor. Som det fremgår af billederne så afsluttes dagen med kaffe, kakao og en bid kage. Det giver mulighed for at vende dagen med ”konkurrenterne” og finde ud af hvem der vandt dagens afdeling samt var heldige med lodtrækningen. Afslutningen i Frederiksværk byder på frokost inden døre samt mulighed for et bad efter løbet.   

Vega Cykler Vintercup 2018/2019 – 1. afdeling. Grib Skov
Vega Cykler Vintercup 4 afd. 2019/2020 hos GCM

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *